Vraag nu een studieplek aan!

Ben je geïnteresseerd in natuurbehoud, buitenleven, duurzaamheid, onderzoek en beheer? Wil je een schooldag die een beetje ongewoon is? Dan is de landelijke afstudeerrichting natuur en milieu op Rjukan Upper Secondary School iets voor jou! Landslinja biedt maar liefst 5 spannende wetenschappelijke vakken en klaslokalen twee keer per week in Hardangervidda National Park Center. De lijn staat open voor kandidaten uit het hele land.
Lees hier meer en solliciteer vóór 1 maart. https://www.vtfk.no/skoler/rjukan-vgs/meny/opplaringstilbud/landslinjen-natur-og-miljo

Laatste bericht

Activiteiten

Botanische wandeling!

Maak samen met onze biologe Karen kennis met de meest voorkomende plantensoorten in het hooggebergte en hun verhalen. De cursus duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor gezinnen

Lees verder "
nl_NLNederlands